Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

İnsanların sıkı olarak bulunmuş olduğu binalarda kifayetli nüshada ivedi çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir alışverişiyi ivedili bir durumda çdüzenışanların veya binada bulunan sair personelin palas çıkışını sağlayıcı minimum iki müstacel çıkış bapsı bulunmalıdır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya sair bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke alır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Katıksız ve normal olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak dâhileride değerli bir varlığını unutan kişilerin bir müdrike adrenalin ile girmeye çalışması hâlâ sakınım düzenınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

Zirda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni kapılarında çallıkışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, kopukluk ve menteşeler yoklama edilmelidir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile yangın kapısı birikimlerin korunması midein kullanılan eşyalardır. Her ne kadar ustalıklevleri…

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Yangın kapısı fiyatları fevkda sayılan bütün değnöbetkenlere demetlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page